GTA VI вийде восени 2021 року: що відомо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інформатор PSErebus, раніше передбачив день прем’єри і вартість PlayStation 5 (правильність прогнозу ще належить дізнатися), назвав орієнтовну дату виходу наступної частини Grand Theft Auto.

За словами PSErebus, на даному етапі Rockstar Games планує випустити Grand Theft Auto VI восени 2021 року. Свої джерела інформатор не розкрив, тому під записом зібралося безліч скептиків.

Варто відзначити, що не далі як в червні PSErebus передбачив правильну дату виходу The Last of Us Part II (першу, не другу), тому такий-сякий кредит довіри у інсайдера є.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оприлюднена PSErebus інформація співвідноситься з недавніми знахідками спільноти. На думку деяких гравців, в грудневому оновленні GTA Online захований натяк на дату анонса Grand Theft Auto VI.

sm.2.800.jpg (134 KB)

У казино-готелі Diamond покажчики по обидва боки одного з коридорів нібито утворюють шифр, що складається в дату 5/10/2020 – 10 травня (американський формат) або 5 жовтня (європейський) 2020 року.

Розмови навколо нового проекту Rockstar Games в останні місяці ходять особливо активно. Сприяє цьому і сама студія, в листопаді оголосила набір в команду розробки крупнобюджетного екшену у відкритому світі.

Втім, в останньому випадку мова може йти не про GTA VI, а про бойовик в антуражі Середньовіччя. За даними інформатора з Reddit, реліз цієї гри очікується в період з січня по березень 2021 року.

Останньою випущеної грою Rockstar залишається Red Dead Redemption 2 зразки 2018 го. Для довідки: між виходом оригінальної Red Dead Redemption і GTA V свого часу минуло як раз-таки 3 роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.