Epic Games Store запустив зимовий розпродаж з роздачею 12 ігор і великими знижками

Щоб не відставати від Valve, власну «Святкову розпродаж» запустила і Epic Games .«Епіки» скинули ціну на Star Wars Jedi: Fallen Order , і віддають джедайську пригоду за ціну: 493 грн зі знижкою в 17%. Втікачу Мечникову треба буде відновити Орден, зібрати воєдино осколки минулого і завершити своє навчання, попутно рятуючись від Інквізиції.

Цінник впав і на Borderlands 3 , яку віддають зі знижкою в -35% за 584 грн. Геймерів чекає багато перестрілок, гори лута і незвичайні персонажі зі своїми примхами. Гру покритикували через оптимізацію і малої кількості змін в порівнянні з Borderlands 2, але проект годиться для знайомства з серією і може порадувати фанатів франшизи.

 

Також не варто пропускати The Outer Worlds від творців Fallout: New Vegas. Розробники не соромлячись надихнулися своїм минулим творінням, але проект все одно вийшов самобутнім.

Також варто взяти:

Epic Games також вирішила ввести систему купонів , який можна використовувати при покупці ігор вартістю від $ 15. Якщо ви зробите свою першу покупку або отримаєте безкоштовну гру в рамках акції перш ніж забере «квиток», то перший купон Epic буде виданий вам автоматично. До того ж Epic дарує новий купон після відповідної покупки.

Разом з тим «епіки» вирішили роздати і 12 ігор в період розпродажу. Зараз в магазині можна забрати Into the Breach, а через 24 години безкоштовним стане інший проект.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.