Ви здивуєтеся, дізнавшись, хто заробляє десятки мільйонів доларів на YouTube

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журнал Forbes сьогодні опублікував рейтинг найбільш високооплачуваних блогерів в YouTube за підсумками 2019 році.

Перше місце другий рік поспіль займає Райан Каджи (Ryan Kaji), який цього року на своєму каналі Ryan World заробив цього року 26 млн доларів. На 4 млн доларів більше, ніж роком раніше. Хлопчику всього 8 років, він розпаковує іграшки, ділиться думкою про їх якість, а також записує навчальні відео для дітей.

Команда Dude Perfect, що складається з п’яти осіб, займає друге місце з 20 млн доларів. Найчастіше вони викладають добірки з різних трюкових ударів або ідеальних кидків під музику.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третє місце займає 5-річна Анастасія Радзинська, яка народилася з дитячим церебральним паралічем. Лікарі думали, що вона ніколи не зможе говорити. Її батьки створили канал на YouTube і регулярно публікують відео про те, як вона займається звичайними речами і демонструє, яких успіхів вона досягла. Стан здоров’я дівчинки істотно покращився, ознаки хвороби зникли, а сім’я переїхала у Флориду. Навряд чи вони думали, що їхня дитина стане зіркою YouTube. Цього року канал приніс 18 млн доларів, а одне з найпопулярніших відео наближається до позначки в 1 млрд переглядів.

Фелікс Чельберг (Felix Arvid Ulf Kjellberg), відомий під ніком PewDiePie, який вирішив зав’язати з YouTube (можливо, тимчасово) на цьому тижні, посів сьоме місце з результатом 13 млн доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.