В 2023 році цількість 5G-підключень перевищить 1 млрд

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як очікують в IDC, вже в нинішньому році в світі буде налічуватися не менше 10 млн 5G-підключень. При середньорічних, за період з 2019 по 2023 р., темпах зростання в розмірі 217,2%, в кінці прогнозного періоду кількість підключень збільшиться до 1,01 млрд. очікувана величина буде відповідати 8,9% всіх підключень мобільних пристроїв.

Прискорити адаптацію 5G допоможуть одночасно кілька факторів. Перш за все, це стабільно зростаючі обсяги створюваних і споживаних користувачами даних. На руку також зіграють динамічно зростаюча чисельність використовуваних рішень Інтернету речей — необхідність в одночасній підтримці мільйонів підключаються кінцевих точок стає критичною. Нарешті, забезпечувані 5G швидкість і доступ в реальному часі відкриє багатьом компаніям ряд переваг в напрямках використання штучного інтелекту і хмарних обчислень.

Проте, крім побудови мережевої інфраструктури 5g операторам мобільного зв’язку належить багато чого зробити для повернення інвестицій. Аналітики вважають, що допомогти в цьому здатні унікальні програми категорії «must-have», розробка і просування яких в подальшому дозволить користувачам максимально ефективно використовувати запропоновані переваги 5G. Крім того, IDC радить звернути увагу на встановлення міцних партнерських відносин з постачальниками, обладнання та послуг для більш ефективної інтеграції різних технологій при реалізації складних варіантів використання 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.