Різниці немає: Оригінальні AirPods Pro проти підробки за 95 доларів

Зовні копію дійсно складно відрізнити від оригіналу. А як справа йде з набором функцій і звучанням?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З моменту анонса AirPods Pro пройшов лише місяць, а на ринку вже з’явилося безліч підробок і копій для тих, хто не готовий віддати за бездротові навушники Apple 250 доларів. Одна з таких реплік потрапила в руки до наших колег з MacRumors і вони вирішили порівняти її з оригінальною моделлю. Вибираючи серед численних копій AirPods Pro, журналісти зупинилися на i500 Pro TWS. Зовні ці навушники є точною копією оригінальних AirPods Pro і, як стверджує їх виробник, має навіть деякі функції, як у фірмових навушників Apple, в тому числі чіп Apple H1. На всіх фото і відео нижче оригінальні AirPods Pro знаходяться зліва.

Навушники i500 Pro TWS коштують 95 доларів, тобто майже вдвічі дешевше, ніж оригінальні AirPods Pro. Це досить дорого для підробки, але купуючи копію завжди варто пам’ятати про те, що ні за які гроші ви не отримаєте такий же набір функцій і той же якість звуку і збірки, що пропонують оригінальні навушники Apple. Однак треба визнати, що зовні i500 Pro TWS майже ідентичні оригінальним AirPods Pro і ви не зможете побачити різницю між ними. У них навіть є такий самий чохол для бездротової зарядки. Правда, навушники i500 Pro TWS здаються більш легкими, а кришка зарядного чохла трохи відрізняється при закритті, але, знову ж таки, більшість користувачів можуть цього не помітити.

Виробник підроблених навушників стверджує, що вони оснащені чіпом Qualcomm і фірмовим чіпом Apple H1 для швидкого перемикання між пристроями і функції «Привіт, Siri». І ці функції дійсно працюють. Схожа копія на оригінал і в плані підключення до iPhone, і в тривалості автономної роботи. Як і у AirPods Pro, відтворення музики призупиняється, коли навушник виймається з вуха. Але на цьому схожість закінчується. У копії немає датчика сили натискання і активного шумозаглушення. Якість звуку не так вже й погано, але воно не йде ні в яке порівняння з AirPods Pro. У i500 Pro TWS мало басів і занадто багато високих частот, а звук не таке чисте і чітке, як у оригіналу.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.