Мабуть кращий серіал року: У мережі з’явився новий ефектний постер серіалу “Відьмак”

До прем'єри залишилося менше, ніж місяць, творці серіалу підігрівають інтерес у глядачів, які чекають виходу стрічки, новим ефектним постером.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В кінці жовтня в мережі з’явився довгоочікуваний трейлер до майбутньої вибуховий прем’єрі “Відьмак”.

З несподіваного – Netflix порадував своїх фанатів не тільки новим роликом, а й точною датою прем’єри серіалу “Відьмак”, свіжими ефектними кадрами, а також новим постером.

Про зйомки серіалу “Відьмак” (The Witcher) за мотивами популярної комп’ютерної гри стало відомо в грудні 2018 року. Вже тоді його назвали однією з найбільш очікуваних прем’єр 2019 року. Про правдивість цього факту яскраво може свідчити офіційний трейлер, який з’явився на ютуб-каналі Netflix 31 жовтня, і менше, ніж за годину зібрав майже 500 тисяч переглядо, за добу – понад 5 мільйонів, а за три тижні – майже 13 мільйонів. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У двохвилинному ролику можна побачити бездоганні спецефекти, ефектні бої, а також несподівані сцени з самим Відьмак, якого зіграв англійський актор Генрі Кавілл.

Варто додати, що раніше на сайті видання Variety з’явилася інформація, що за зйомки в кожному епізоді стрічки зірка британського кіно отримає по 400 тисяч доларів. Також фанати майбутньої прем’єра дізналися дату виходу першого епізоду “Відьмака”. Він з’явиться на стрімінговом сервісі Netflix 20 грудня.

Відразу ж після трейлера на офіційному сайті The Witcher з’явилися нові кадри з першого сезону серіалу з головними героями, серед яких відьмак Геральт, чародійка Йеннефер і королева Цірілла. Також на одному зі знімків можна побачити запеклу сутичку Відьмака і Ренфри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.