Xiaomi назвала головні особливості прошивки MIUI 12: що відомо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже в наступному 2020 році виявиться офіційно представлена ​​і випущена на ринок прошивка MIUI 12, встановити яку на свої мобільні пристрої зможуть власники безлічі різних моделей з самих різних цінових категорій. Очікується, що новітню операційну систему отримають всі моделі телефонів, які вийшли в 2018, 2019 і 2020 роках. До сьогоднішнього дня ніяких відомостей про новітній програмному забезпеченні не було, проте лічені години назад, 20 листопада 2019 року, вони все-таки з’явилися, а поділився ними ніхто інший, як топ-менеджер Xiaomi Цяо Чжунлян. Він розповів про головні особливості даної прошивки, реліз якої відбудеться вже в наступному році. Вона принесе з собою більше нововведень, ніж думають всі користувачі.

За офіційними даними, у компанії вже є бачення того, що повинна являти собою не тільки прошивка MIUI 12, але ще і подальша, тобто MIUI 13, вихід якої очікується тільки в 2021 році. Повідомляється, що розробники мають намір робити основну ставку на використання штучного інтелекту і нейронних мереж, а разом з тим домогтися «кардинального» підвищення продуктивності всієї графічної оболонки. Таким чином, користувачі можуть розраховувати на нові функції і можливості із застосуванням ІІ, а також, крім того, на значне збільшення за все швидкодії. Як повідомив топ-менеджер Xiaomi Цяо Чжунлян, компанія прагне стати одним з лідерів в індустрії штучного інтелекту, і у цього є причини.

На думку бренду, так само можна надати всім користувачам комфортний сучасний інтерфейс, а також, крім того, належний рівень безпеки, при якому ІІ зможе миттєво ідентифікувати всі загрози і ліквідувати їх, або ж просто сповіщати користувача про можливу небезпеку. Крім того, в прошивку MIUI 12 обіцяють додати додаткові API для розробників, за рахунок яких вони зможуть легко і просто підвищити ступінь інтеграції свого програмного забезпечення з даної графічною оболонкою, в основі якої лежить Android. Таким чином, виходячи з усього цього, користувачів в новій операційній системі чекають дійсно значущі нововведення, а найпомітнішим з таких стане сильне зростання загальної швидкості роботи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що нову прошивку Xiaomi анонсує вже на початку осені 2020 року, а потім, через один-два місяці, почне її випускати для своїх фірмових мобільних пристроїв. Як і завжди в таких випадках, спочатку MIUI 12 отримають жителі Китаю, а потім, через якийсь час, дана прошивка добереться до всіх тих, хто проживає в Європі, США, України, Австралії, Великобританії та інших регіонах світу. Залишається вірити і сподіватися, що новітнє програмне забезпечення порадує всіх тих, хто його собі встановить. Так майже напевно і буде, але переконатися в цьому самостійно вдається лише після того, як нова ОС буде випущена, ставши доступною для завантаження і установки всім бажаючим. Поширюватися вона звичайно ж буде безкоштовно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.