У Facebook з’являться нові логотипи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Засновник Facebook Марк Цукерберг анонсував зміну логотипів компанії – туди додадуть графічні значки популярних соцмереж та месенджерів, власниками яких є компанія.

“Коли я запустив Facebook 15 років тому, я не мав уявлення, що він врешті-решт буде включати Messenger, Instagram, WhatsApp, Oculus, Workplace тощо. Багато людей не знають, що ми робимо ці продукти або що наші команди часто працюють разом. Але ми вважаємо, що люди повинні це знати, тому що людям важливо знати, хто стоїть за продуктами, якими вони користуються”, – написав Цукерберг.

Він розмістив відео, на якому представлені нові логотипи. На всіх буде присутнє слово Facebook, а від соцмережі чи месенджера – графічне зображення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Сьогодні ми представляємо новий логотип компанії, щоб зрозуміти додатки та технології, що надходять від Facebook. Ось як це буде виглядати, коли ви почнете бачити це в наших продуктах”, – пояснив Цукерберг.

When I started Facebook 15 years ago, I had no idea it would eventually include Messenger, Instagram, WhatsApp, Oculus, Workplace and more. Many people don't know we build these products or that our teams often work together. But we believe people should, because it's important for people to know who's behind the products they use.Today we're introducing a new company logo to be clearer about the apps and technologies that come from Facebook. Here's what it'll look like when you start seeing it across our products.

Publiée par Mark Zuckerberg sur Lundi 4 novembre 2019

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.