Microsoft оновлює інтерфейс браузера Edge для Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft оновлює свій браузер Edge для Android. Основному нововведенням стала зміна інтерфейсу програми. З’явилося нове меню для швидкого доступу до історії і можливості поділитися, а гострі краї змінилися на закруглені кути.

Оновлений інтерфейс, судячи з усього, проходить A / B-тестування, а це означає, що він поки доступний не всім користувачам. Microsoft викочує оновлення поступово, схоже, компанія вирішила зробити свій фірмовий браузер для Android більш схожим на десктопну версію Edge.

                   Скріншот браузера Edge від Androidcentral
                   Скріншот браузера Edge від Androidcentral

 

Нове меню з’явилося на місці кнопки «Продовжити на ПК», в нижній панелі інструментів. Воно відкриває сітку значків з швидким доступом до таких функцій, як створення нової вкладки, читання вголос, додавання в обране і продовження перегляду на ПК. Нова функція меню налаштовується, дозволяючи вам додавати або видаляти різні функції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий інтерфейс Edge поки недоступний iOS-користувачам, можливо він з’явиться найближчим часом для бета-тестерів. Зазначу, що версія браузера для Android містить ряд цікавих функцій, включаючи підтримку темної теми, перекладач, блокування нав’язливої ​​реклами та синхронізацію з десктопних додатком.

Джерело: iguides.ru

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.