Названий найпопулярніший додаток в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними Інтернет Асоціації України, Viber став найпопулярнішим додатком в Україні. На даний момент, він встановлений на 9 з 10 смартфонів, значно випереджаючи інші додатки для спілкування.

“Мільйони українців використовують Viber щодня, і наш головний пріоритет — це гарантія безпеки спілкування. Сьогодні Viber є самим безпечним додатком на ринку, оскільки все, що відбувається в ньому — обмін повідомленнями, дзвінки, відправка фотографій, відео за замовчуванням захищено наскрізним шифруванням”, — прокоментував генеральний директор Viber Джамел Агауа.

В Асоціації також відзначили, що за останні 3 роки кількість Інтернет користувачів в Україні зросла на 6-7%, і сьогодні майже всі українці віком до 35 років є інтернет-користувачами. Однією з основних причин зростання цих показників є збільшення кількості використання смартфонів. 22% українців користуються ними на регулярній основі.

Крім цього зріс показник проникнення інтернету в селах і невеликих містах. У цих населених пунктах показник поступово наближається до даних по великих містах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.