Xiaomi показала реальну швидкість в мережі 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На шостий Всесвітній інтернет-конференції засновник, голова і головний виконавчий директор Xiaomi Group Лей Цзюн (Lei Jun) розповів про успіхи компанії в освоєнні технології 5G.

Конференція проводилася в місті Вучжен, де вже налагоджена робота мереж п’ятого покоління. Лей Цзюнь провів кілька тестів, початкова швидкість завантаження становила 400 Мбіт/с. Згодом він отримав швидкість завантаження 787 Мбіт/с, яку він охарактеризував абревіатурою «ОК».

За словами Лей Цзюня, 5G пропонує абсолютно новий досвід і кожен користувач телефону заслуговує того, щоб відчути це. На даний момент перший смартфон Xiaomi Mi 9 Pro 5G все ще дуже складно придбати. Глава компанії заявив, що попит виявився набагато вищим, ніж очікувалося.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він також заявив, що багато людей сумніваються в необхідності швидкої швидкості 5G. При цьому Лей Цзюнь впевнений, що в наступному році телефони з підтримкою 4G можуть зіткнутися з різким падінням продажів.

Лідер Xiaomi сподівається, що оператори зможуть прискорити розгортання 5G. На його думку, 5G стає прискорювачем розвитку цифрової економіки. 5G — це велика подія для всієї індустрії комунікацій та інтернет-індустрії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.