Chrome програв Microsoft? Браузер від Google відмовився працювати на оновленій Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі на Reddit скаржаться, що останнє оновлення OC Windows 10 вивело з ладу браузер Chrome від компанії Google. Перезапуск комп’ютера допомагає лише тимчасово – 15-20 хвилин роботи, після чого браузером неможливо користуватися. І навіть в цей 20-хвилинний період швидкість поступово знижується, незважаючи на стабільне підключення до Мережі.

З іншого боку, «рідний» браузер компанії Microsoft Internet Explorer прекрасно себе почуває, і продовжує працювати в міру своїх можливостей. Техпідтримка обох компаній мовчить, тоді як користувачі ресурсу дають поради постраждалим і спільними зусиллями намагаються розібратися, чому Chrome програв Explorer і відмовився працювати.

Ні для кого не секрет, що при величезній популярності ОС Windows вбудований Internet Explorer є явним аутсайдером в сфері інтернет-браузерів. Численні спроби компанії реанімувати його провалилися. Тому поки не зрозуміло, є ж дана ситуація банальним багом поновлення, або ж з оновленою Windows 10 компанія Microsoft розпочала реалізацію своєї нової політики «імпортозаміщення» браузерів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.