Ігровий сервіс Google Stadia запрацює 19 листопада

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На чорашньому заході Made by Google в Нью-Йорку компанія Google оголосила про швидкий запуск ігрового сервісу Google Stadia.

Довгоочікуваний Google Stadia запрацює 19 листопада. Крім США, стрімінговий сервіс Google Stadia стане доступний в Канаді, Великобританії, Ірландії, Франції, Німеччині, Італії, Іспанії, Нідерландах, Бельгії, Данії, Швеції, Норвегії та Фінляндії.

На момент запуску, користувачі можуть придбати комплект Stadia founder’s Edition за 129,99 доларів (3,2 тис грн.). Він був доступний для попереднього замовлення з червня і включає Chromecast Ultra, обмежене видання контролера Night Blue і дві підписки Stadia Pro на три місяці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Такий комплект забезпечує доступ до ігор в дозволі до 4K, частотою 60 кадрів в секунду, з підтримкою HDR і звуку 5.1.

Вартість підписки Stadia Pro становить 10 доларів (250 грн.) в США або 10 євро (275 грн) для Європи на місяць. Сервіс дозволяє грати в потужні ігри на телевізорі без підключення консолі, а також на планшетах, смартфонах Pixel 3 та Pixel 3a, а також комп’ютерах.

Підбірка ігор на сервісі на день запуску включає Assassin’s Creed Odyssey, Red Dead Redemption 2, Destiny 2 і Wolfenstein: Youngblood і багато інших.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.