Electronic Arts розщедрилася: в Battlefield 5 і ще сотню ігор можна безкоштовно пограти цілий місяць

Electronic Arts влаштувала новий атракціон небаченої щедрості, запустивши акцію, приурочену до Національного Місяця обізнаності про кібербезпеку.

EA дарує безкоштовний місяць підписки Origin Access, але з певною умовою. «Електроніки» вирішили заохотити гравців, які убезпечать свій аккаунт. Так, геймери, які подключили двоетапну перевірку до свого аккаунту Origin, отримають безкоштовний місяць підписки Origin Access.

Геймери, які не користуються підпискою, отримають безкоштовний доступ в листопаді. Існуючі Передплатники Origin Access і Access Prime, що активували двоетапну аутентифікацію, також отримають безкоштовний місяць користування. До того ж гравці, які вже давно убезпечили себе другий ступенем захисту, автоматично отримають свій безкоштовний місяць Origin Access на листопад.

Користувачі Origin Access отримують доступ до ігор Electronic Arts та інших студій. В бібліотеку вже потрапили Battlefront 2, Sims 4, Battlefield 5, Batman: Arkham City, а з недавніх пір і Anthem.

Пропозиція діє до 31 жовтня, а активується підписка з 1 листопада. Щоб включити двоетапну аутентифікацію, заходимо в “обліковий запис EA”, “Безпека” і включаємо “підтвердження імені користувача”. Більше дізнаєтеся з офіційного FAQ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.