Categories: Інтернет

Google показала «найстрашніше місце на Землі»

Share

Компанія Google показала «найстрашніше місце на Землі», яке раніше приховувалося від громадськості. Це кладовище всіх невдалих проектів американської корпорації, в які вкладали мільярди доларів, проте стати успішними і поширеними серед користувачів їм так і не вдалося. Мова йде про спеціальну зону в офісі Google в Сіетлі, що в США. Там є місце, де розташоване справжнісіньке кладовище з надгробками, на яких є назви та логотипи невдалих проектів, які колись були запущені, але потім, через якийсь період часу, закриті.

У число таких входять Picasa, RSS-агрегатор Google Reader, інструмент для соцмереж Google Buzz, гібрид месенджерів і поштового клієнта Google Wave, а також соцмережі Orkut і Google+. Так, провальних сервісів в історії «пошукового гіганта» було не так багато, але вони все ж були, і компанія намагається зробити так, щоб колишні помилки більш не повторювалися. Керівництво корпорації враховує минулий сумний досвід заради того, щоб зробити нові сервіси успішними, або ж так і зовсім не займатися їх створенням, якщо їх доля знаходиться під великим проектом. Взагалі, найбільше невдалих у американської корпорації на ринку соцмереж і месенджерів.

З якихось причин такі не можуть знайти популярності серед користувачів, в зв’язку з чим забезпечення їх роботи стає нераціональним, тому що аудиторія великих проектів може становити всього кілька мільйонів чоловік, проти мільярдів у конкурентів. Викласти фотографію «найстрашнішого місця на Землі» у вільний доступ компанія Google вирішила виключно через прийдешній Хеллоуїн, який незабаром пройде на території США. Втім, дане кладовище містить в собі не всі «убиті» корпорацією сервіси, а лише основну їх частину. Також на рахунку компанії є й інші, які були закриті з різних причин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Googleукр
  • Останні записи

    Чому смарт-кільця зараз є марними

    Поява про «розумних кілець» стає черговим модним цифровим трендом. Виробникам потрібно щось випускати, а новий…

    06.05.2024

    Apple готує величезний складаний iPad та iPhone-розкладачку

    Портал 9to5Mac поділився новими подробицями про плани Apple з розробки та випуску своїх перших пристроїв…

    06.05.2024

    3 речі, які я хочу бачити в Fallout 5 після перегляду серіалу Fallout від Amazon

    Цього місяця Fallout став найпопулярнішим телевізійним шоу, що є вражаючим досягненням адаптації відеоігри. Хоча Bethesda…

    06.05.2024

    Названо три смартфони Xiaomi, від покупки яких краще утриматися

    Три моделі смартфонів екосистеми “Сяомі” більше не отримують оновлення та підтримку. Потенційні покупці повинні враховувати…

    06.05.2024

    Мільярди Android-пристроїв вразливі для нової атаки

    Дослідники з Microsoft виявили, що багато додатків Android — у тому числі як мінімум чотири…

    06.05.2024

    Apple не планує впроваджувати технологію розпізнавання обличчя під екраном у свої пристрої до 2026 року

    Аналітик Омар Сохаїл стверджує, що Apple не впроваджуватиме технологію розпізнавання осіб під дисплеєм у свої…

    06.05.2024