WhatsApp повертається до витоків Snapchat

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Команда популярного месенджера WhatsApp продовжує розвивати платформу. За повідомленням мережевого інформатора, що належить Facebook месенджер незабаром отримає ще одну функцію.

Мабуть, вже за традицією, нововведення запозичене в іншого популярного месенджера — Snapchat. У WhatsApp працюють над запуском самознищуваних або зникаючих повідомлень. Фактично, це повернення до витоків, саме такими самознищуваними повідомленнями і прославився Snapchat спочатку.

Зараз зникаючі повідомлення тестуються. Судячи з наведених wabetainfo скріншотів, такі повідомлення з’явилися в групових чатах. Але для особистого листування вони теж очікуються.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У груповому чаті можна зробити всі повідомлення зникаючими, але не можна відправити одне таке повідомлення, а інші залишити видимими. У налаштуваннях є три варіанти-взагалі не видаляти, видаляти через 5 секунд і видаляти через 1 годину.

У Snapchat також було передбачено оповіщення на спроби зробити скріншот зникаючого повідомлення “для історії”, з’явиться така функція в WhatsApp, поки не ясно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.