Ілон Маск відповів на тролінг росіян

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Успішний американський підприємець Ілон Маск різко відповів на іронічний білборд з написом “Kak tebe takoe, Elon Musk?”, який організатори бізнес-форуму в Краснодарі розмістили біля офісу його компанії SpaceX в каліфорнійському місті Хоторн (США).

На початку користувачка Twitter Катерина Павлюченко опублікувала у своєму блозі пост, в якому анонсувала цей бізнес-форум і посміялася над курйозним білбордом.

“Не можу перестати сміятися 😂 Творчі люди з Краснодара орендували рекламний щит у Hawtorn біля офісу SpaceX, щоб запросити Ілона Маска на свій бізнес-форум. QR-код призводить до забавного музичного відео-запрошення. Ілон, ти обов’язково повинен відповісти їм, щоб поважати їх творчість!”— написала Павлюченко.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

https://twitter.com/katlinegrey/status/1176833003424821248

Ілон Маск влучно відповів на її пост. Зробив він це російською мовою: “язик добре підвішений”.

Користувачка мережі у відповідь задала йому питання, чи збирається він відвідати цей форум або зв’язатися з його організаторами. Але Маск вважав за краще не відповідати.

Відзначимо, обіграний на білборді мем “як тобі таке, Ілон Маск?”став поширюватися в соцмережах в лютому 2018 року. Він використовувався для протиставлення розробок компаній Маска дивним російським винаходам на зразок замку для лампочки або чохла на пульт від телевізора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.