Додаток ZAO миттєво стало вірусним, мільйони хочуть приміряти на себе образи зірок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ZAO – новий китайський додаток, який дозволяє замінити обличчя знаменитості на своє — за останні кілька днів став справжнім хітом з кількома мільйонами завантажень.

ZAO вийшов в китайському сегменті App Store і вже за кілька годин додаток став вірусним. Згідно з інформацією від розробників в соціальній мережі Weibo, сервери ZAO не витримали різкого збільшення трафіку.

За даними App Annie, фірми, яка відстежує завантаження програм по всьому світу, ZAO є безплатним додатком в китайському магазині iOS App Store з 1 вересня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі реєструються в ZAO за своїм номером телефону, завантажують свої фотографії або роблять звичайні селфі. Після чого вони можуть вибрати з цілого ряду відеороликів зі знаменитостями, на які можна накладати своє обличчя ділитися відеороликами з друзями.

У списку знаменитостей Леонардо Ді Капріо, Мерилін Монро, актори серіалу “Гра престолів”, фільмів про “Гаррі Поттера” і багато інших.

На тлі стрімкого зростання популярності ZAO виникли питання про безпеку особистих даних і зображень. Справа в тому, що в одному з розділів угоди сказано, що користувачі, які завантажують свої зображення в ZAO, погоджуються відмовитися від своїх прав на них і дозволити ZAO використовувати ці матеріали в маркетингових цілях.

Розробники ZAO вже заявили, що розуміють занепокоєння людей з приводу питань конфіденційності, а також обіцяють виправити ці та інші пункти угоди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.