Люди використовують Snapchat для продажу зброї

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Принаймні, три людини в минулому році були заарештовані за незаконний продаж зброї з використанням Snapchat. У двох з трьох випадків чоловіки нібито придбали зброю в штатах, в яких діє слабка законодавча база з цього питання, і використовували Snapchat, щоб рекламувати їх доступність, публікуючи фотографії і відео зі зброєю.

Snapchat забороняє рекламу, яка рекламує “вогнепальну зброю, зброю, боєприпаси або супутні аксесуари”. У правилах майданчика говориться, що додаток не повинен використовуватися для “будь-яких незаконних дій”, включаючи покупку і продаж зброї. Представник Snapchat заявив, що компанія не дозволяє рекламувати або поширювати нелегальний контент.

Інші соціальні мережі стикалися з аналогічними проблемами з незаконним продажем зброї. Раніше на цьому тижні The Wall Street Journal писав про те, як продавці зброї продовжують ігнорувати обмеження Facebook через три роки після того, як на майданчику було введено заборону на незаконні продажі. Instagram також зіткнувся з проблемами, коли продавці обходили заборону на рекламу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.