«Київстар» буде розсилати SMS-спам з новими можливостями

Оператор використовує BigData для таргетування розсилок, пише UBR .

Компанія «Київстар» 15-ого серпня запустила новий продукт для бізнесу, побудований на основі аналізу великих даних. Суть пропозиції полягає в тому, щоб надати бізнесу можливість самостійно вибирати, якого типу клієнтів розсилати SMS-повідомлення.

Іншими словами, замовники зможуть відправляти свою рекламу не всім абонентам, а тільки тим, хто, на їхню думку, з більшою ймовірністю скористається пропозицією. Правда, орієнтуючись на базові дані на зразок віку, статі, достатку, місця проживання і т.д.

На щастя для абонентів «Київстар», розсилати спам обіцяють тільки тим з клієнтів, хто підключив послугу «Мої знижки», дозволивши тим самим внести свій номер в базу розсилки. Щоб відключити такий сервіс, абоненту достатньо відправити слово «стоп» на короткий номер 878. До того ж кількість SMS, за правилами телеком-компанії, не може перевищувати 2-х на тиждень.

Примітно, що в «Київстар» по-різному позиціонують послугу для бізнес-замовників і одержувачів повідомлень. Першим вони обіцяють хороших клієнтів, «зацікавлених в отриманні рекламної інформації». А в спілкуванні з другими слово «реклама» не використовують зовсім: гарантують «ексклюзивні знижки та спеціальні пропозиції від партнерів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я