Асистент Google дозволить відправляти нагадування друзям

Google додасть в свій помічник нову функцію, яка дозволить відправляти нагадування іншим людям.

Ця функція призначена для сімей, друзів або сусідів по кімнаті. З її допомогою можна записати нагадування, змінити час відправки, налаштувати повтор нагадувань і перевірити історію. Працює так само, як і інші функції помічника, досить сказати, наприклад «Ок, Google, нагадай Василю, щоб він виніс сміття о 8 вечора» або «Ok, Google, які мої нагадування для Василя?”.

Компанія розраховує, що користувачі будуть відправляти підбадьорливі нотатки, жарти, будь-яке спонтанне або заплановане повідомлення. Також Google дозволить блокувати людей. Представники компанії кажуть, це потрібно, щоб діти не могли спамити своїм батькам.

Щоб відправити або отримати повідомлення від іншої людини, він повинен входити в вашу сімейну групу Google або прив’язати свій обліковий запис до того ж Smart Display або динаміку. Одержувач повинен бути в контактах Google у відправника. Батькам, які хочуть надати своїм дітям доступ до Помічника в Google Home, потрібно створити обліковий запис за допомогою програми Family Link, а потім прив’язати її до Google Home.

Функція почне діяти в наступному місяці, поки тільки в деяких англомовних країнах, таких як США, Великобританія і Австралія. Як і всі інші оновлення, швидше за все, в майбутньому вона з’явиться і в наших широтах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я