Темпи зростання популярності 5G лякають

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як ми вже повідомляли, Південна Корея стала першою країною, яка стала пропонувати комерційні послуги 5G. Завдяки високому попиту на новітні гаджети і агресивної стратегії просування, число абонентів 5G в країні зростає стрімкими темпами.

Згідно попередніми повідомленнями південнокорейських ЗМІ, станом на кінець червня число користувачів 5G в країні становило близько 1,34 мільйона чоловік. Варто врахувати, що комерційні мережі 5G в країні були запущені в грудні минулого року, а для звичайних користувачів вони стали доступні в квітні.

Тепер же, перевершуючи всі очікування спостерігачів, Південна Корея ще минулого тижня зафіксувала, що користувацька база 5G в країні вже перевищила позначку 2 мільйони осіб в мережах трьох операторів зв’язку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

840 тис. абонентів у оператора SK Telecom, це близько 40% ринку. У операторів KT і LG Uplus приблизно 630 тис. і 540 тис. користувачів мереж п’ятого покоління.

За оцінками, до кінця цього року кількість користувачів 5G може скласти 4-5 мільйонів чоловік. Мінімальний пакет 5G в країні коштує 48 доларів (1 200 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.