YouControl – новий сервіс в Україні для пошуку боржників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

YouControl розробив новий модуль “Фізичні особи”. Це інструмент для пошуку, перевірки та аналізу відкритих даних громадян України. Він об’єднує дані, які допоможуть виявити людину, що знаходиться в розшуку або боржника (по виплаті штрафів, аліментів, судових зборів і так далі). Про це повідомили в прес-службі компанії.

Крім того, в системі YouControl можна дізнатися, якщо людина пов’язаний з бізнесом, то учасником і бенефіціаром яких компаній вона є. А якщо була на державній службі, то чи пройшла Люстраційну перевірку і чи здійснювала пов’язані з корупцією правопорушення.

Необхідно мати уявлення про благонадійність фізосіб, так як їх активність несе ризики для компанії іноді не менші, ніж дії самої компанії. Ми прагнемо принести максимум користі вітчизняному бізнес-середовищу, тому сподіваємося, що модуль стане мастхев-інструментом для наших користувачів“, – зазначає Сергій Мільман, СЕО компанії YouControl.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом місяця, з 8 серпня по 8 вересня 2019 року, компанія надає можливість здійснити перевірку фізосіб за основними реєстрів безкоштовно. Для цього достатньо зареєструватися в системі YouControl.

Джерело: delo.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.