В Instagram вирішили використовувати нові технології для протидії цькування в Мережі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У компанії Instagram вирішили боротися з онлайн-булінгом. Проблема цькування в Мережі існує дуже давно, але без використання модераторів, що неможливо в масштабах Instagram, раніше можна було максимум заборонити використання певних слів, включаючи нецензурну лексику.

Однак зараз епоха штучного інтелекту, так що в Instagram вирішили використовувати ці технології, щоб боротися з булінгом. Для цього розробники соціальної мережі створили алгоритми, що визначає відповідні елементи в коментарях користувачів.

Якщо додаток виявить в коментарі тієї чи іншої людини підозрілі особливості, він запропонує користувачеві виправити його текст. Ранні тести Instagram показали, що частина користувачів у такій ситуації відмовляється від свого наміру образити або якимось іншим чином зачепити “співрозмовника”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, незабаром в Instagram з’явиться ще одна функція, пов’язана з диктованою проблемою, але не пов’язана зі штучним інтелектом. У користувачів з’явиться кнопка Restrict, яка дозволить приховати коментарі агресивно налаштованої людину таким чином, що вони будуть видні лише йому одному. На додаток до цього користувачі, відмічені такою кнопкою, не бачитимуть активність “жертви”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.