WhatsApp буде судитися з користувачами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сервіс для передачі миттєвих повідомлень WhatsApp заявив, що буде судитися з користувачами, які порушили правила платформи, навіть якщо знайдуть докази за межами месенджера.

Порушення стосуються масових розсилок в бізнес-цілях і “використання платформи в неправомірних цілях”.

“WhatsApp прагне використовувати наявні в його розпорядженні ресурси, включаючи судові позови, для запобігання зловживань, які порушують умови обслуговування, у тому числі автоматизований або масовий обмін повідомленнями і використання в особистих цілях. Ось чому в доповнення до технологічного правозастосування ми також вживаємо судові позови проти окремих осіб або компаній, які пов’язуємо з платформою, що свідчить про такі зловживання. WhatsApp залишає за собою право продовжувати вчиняти правові дії в таких обставинах”, – йдеться в повідомленні.

WhatsApp є частиною компанії Facebook. Якщо мова йде про такі порушення як розсилка або спам, то у корпорації є всі можливості стежити за діями користувачів і припиняти порушення, як це робить соцмережа.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додаток для обміну повідомленнями має суворі правила, що регулюють поведінку його користувачів, і будь-хто, хто порушує умови обслуговування, може бути заблокований. Користувачів відправляють в бан навіть просто за додавання в груповий чат людей, не зазначених у списку контактів, або відправку повідомлень невідомим особам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.