Twitter спрощує опис правил безпеки, конфіденційності та автентичності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники Twitter оголосили про те, що для полегшення розуміння правил платформи було прийнято рішення про скорочення їх описів. Тепер опис кожного правила популярної соціальної мережі складається з 280 символів або менше. Описи мають обмеження, аналогічно тому, що застосовується до призначених для користувача публікацій.

Ще однією зміною стала реорганізація правил Twitter, яка дозволила розробникам поділити їх на категорії, полегшивши тим самим пошук певних тем. Ознайомитися з діючими правилами тепер можна в розділах про безпеку, конфіденційність і достеменність. Кожна з цих категорій отримала нові правила щодо достовірності опублікованих повідомлень, маніпулювання платформою, спаму та ін. Крім того, розробники Twitter додали покрокові інструкції, в яких детально розказано про те, як повідомляти про контент, який порушує правила платформи. Надалі планується додати автономні довідкові сторінки для кожного окремого правила, які надаватимуть більш детальну інформацію.

Соціальна мережа Twitter наслідувала приклад YouTube, де певні покарання застосовуються до людей, що публікують ролики з расистськими висловлюваннями. У минулому мережа Twitter вже потрапляла в ситуацію, коли не було підстав для блокування користувачів, що публікують расистські матеріали. Варто відзначити, що розробники Twitter все ще не розробили чітку політику поведінки стосовно записів з расистськими публікаціями, які прагнуть до розпалювання міжнаціональної неприязні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.