З грою Quake II RTX в 4K не справляється навіть відеокарта GeForce RTX 2080 Ti

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Nvidia днями представила гру Quake II RTX. Це старий добрий Quake II, але з підтримкою ефектів, заснованих на трасуванні променів.

Офіційні мінімальні системні вимоги гри включають відеокарту GeForce RTX 2060. Як виявилося, для гри в 4K недостатньо буде навіть RTX 2080 Ti!

Джерело провів тести Quake II RTX з використанням системи, що включає топовий графічний прискорювач Nvidia, процесор Intel Core i7-4930K і 16 ГБ оперативної пам’яті. Результати можна побачити нижче.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Внесемо ясність, результат отриманий на максимальних налаштуваннях графіки, так що їх при бажанні можна знизити. Але в даному випадку нам цікава продуктивність в самому екстремальному режимі. Як бачимо, все дуже погано.

Можливо, Nvidia випустить графічний драйвер з оптимізацією для Quake II RTX, як це свого часу було з Battlefield V, але не обов’язково.

Таким чином, можна пограти в кращому випадку в дозволі QHD, та й то без заповітних для багатьох геймерів 60 к/с. Більше того, навіть у Full HD, як зазначає джерело, були помічені проблеми з плавністю картинки.

До слова, автор оригінальної статті зазначає, що саме в Quake II RTX він побачив кращу на сьогоднішній день реалізацію трасування променів в іграх.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.