Заслужено? Київстар покарають через скарги абонентів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одного з найбільших українських операторів мобільного зв’язку Київстар буде перевіряти Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації. Абоненти Kyivstar масово скаржаться, що компанія не відпускає їх у рамках послуги з перенесення абонентського номера (MNP). У зв’язку зі скаргами, що надійшли, з 29 травня по 11 червня у компанії будуть проводитися перевірки. Про це розповіла завідувач сектору із забезпечення діяльності голови НКРЗІ Богдана Півень.

“На засіданні було прийнято рішення провести перевірки оператора Київстар у зв’язку з скаргами громадян”, – сказала Півень.

Предметом перевірки, за її словами, є дотримання мобільним оператором законодавства, а також стандартів при наданні телекомунікаційних послуг. Голова НКРЗІ додала, що в цілому регулятор отримав 11 скарг на оператора Kyivstar.

“Наступного тижня, у вівторок (4 червня – ред), затвердимо і графік перевірок за іншими операторами”, – повідомила Півень, уточнивши, що рішення про перевірки операторів на сайті не публікується.

Нагадуємо, з 1 травня в Україні запрацювала послуга з перенесення абонентських номерів для користувачів мобільного зв’язку (Mobile number portability, MNP). Тепер українці можуть безкоштовно змінити мобільного оператора, зберігаючи при цьому старий абонентський номер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.