Instagram припиняє підтримку програми Direct

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У грудні 2017 року розробники Instagram запустили окремий додаток під назвою Direct, який дозволяє обмінюватися повідомленнями та історіями. Проте через якийсь час, трохи більше року, сервіс, що належить Facebook, оголосив про закриття програми.

Instagram Direct-спроба сервісу конкурувати зі Snapchat. Додаток було оформлено в тому ж стилі і пропонувало користувачам безліч фільтрів і анімацій. Перехід до діалогів відбувався за допомогою свайпа знизу.

В останні кілька днів соцмережа Instagram почала інформувати про те, що в наступному місяці підтримка програми Direct буде припинена. Вперше на повідомлення звернув увагу журналіст Метт Наварра і поділився в Twitter:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Програма Direct незабаром зникне. Наступного місяця ми припинимо підтримку окремого додатка для Direct. Ваші діалоги автоматично перемістяться в Instagram, тому вам не потрібно нічого робити”.

За заявою розробників, Direct був просто тестом. Всі його функції будуть реалізовані в звичайному додатку Instagram.

Не секрет, що Instagram багато в чому копіює Snapchat, однак винесення фільтрів і деяких функцій в окремий додаток Direct, схоже, виявилося не таким успішним, як їх впровадження в нативний клієнт Instagram.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.