Нова версія браузера Vivaldi забезпечує «абсолютно новий рівень занурення в Інтернет»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vivaldi оголосила про випуск нової версії однойменного браузера. Відмінною особливістю Vivaldi 2.5 є перша у своєму роді інтеграція — браузер керує підсвічуванням Razer Chroma, пов’язуючи її роботу з проглядаючимися сторінками.

«Ця унікальна інтеграція Razer Chroma додає ще один вимір до перегляду сторінок в цілому, — сказав генеральний директор Vivaldi Джон фон Течнер (Jon von Tetzchner). – Razer Chroma поважає ігровий стиль користувача і унікальний вираз індивідуальності, і це природно підходить для Vivaldi».

Отже, мода на підсвічування, немов масовий психоз охопила виробників компонентів для ПК і периферійних пристроїв, вийшла на новий рівень. Сформулюємо ще раз, щоб все стало остаточно ясно: пристрої з підтримкою системи управління підсвічуванням Razer Chroma будуть динамічно синхронізуватися з кольорами веб-сайтів, відвіданих в Vivaldi.

За замовчуванням ця можливість вимкнена. Щоб відчути “абсолютно новий рівень занурення в Інтернет”, треба вибрати відповідну настройку в меню “Налаштування/Теми”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім цього приголомшливого нововведення в Vivaldi додані й інші. В описі програми розробник згадує функцію сну вкладки або групи вкладок для економії пам’яті, перегляд декількох сайтів на одній вкладці (розділений екран), швидке перемотування в результатах пошуку, швидку навігацію за допомогою настроюваних жестів мишею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.