Безпрецедентно: розбирання Galaxy Fold видалено з сайту iFixit за наполяганням Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрасті навколо гнучкого смартфона Samsung Galaxy Fold не вщухають. На цей раз Samsung попросила видалити з сайту iFixit статтю з розбиранням моделі. Як помітили самі «розбірники», ці дії корейської компанії тільки підтверджують їх попередні висновки про те, що смартфон забезпечує недостатній захист від пилу та сміття, які згодом і пошкоджують екран.

Взагалі, iFixit займається розбиранням новинок споживчої електроніки вже досить давно, і робить це виключно в приватному порядку. Досі виробників цієї самої електроніки не особливо турбували результати досліджень, а користувачі могли почерпнути з них чимало цікавого. У iFixit відзначають, що не мають перед Samsung ніяких зобов’язань і тому могли б залишити матеріал у вільному доступі, навіть незважаючи на те, що апарат їм дістався від якогось партнера, а не був, як звичайно, куплений. Але все-таки стаття видалена «з поваги до партнера».

У той же час в iFixit натякнули на повторне розбирання моделі після того, як Galaxy Fold надійде в роздрібний продаж. Ну а поки ні Samsung, ні iFixit не звернулися до Google, архівну версію сторінки з розбиранням Galaxy Fold можна знайти в кеші пошукової системи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.