Нові iPhone 7 і iPhone 7 Plus продають за дуже низькою ціною

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Два роки тому на ринок були випущені флагманські на той момент смартфони iPhone 7 і iPhone 7 Plus, що стали найпотужнішими мобільними пристроями на ринку. Телефони отримали 4-ядерний процесор Apple A10 Fusion, який «порвав» Snapdragon 820, 821 і чіпи від багатьох інших брендів, тим самим дозволивши смартфонам «яблучної» корпорації залишатися самими продуктивними на ринку більше одного року. Втім, цінник у телефонів виявився вкрай високим, тому багато людей були змушені відкласти їх покупку або зовсім відмовитися від неї.

Реклама

 

В Україні у магазина “Фокстрот” зараз йде неймовірна акція, на якій тепер на покупку iPhone 7 і iPhone 7 Plus можна непогано заощадити. Якщо до сьогоднішнього дня придбати обидва цих мобільних пристрої можна було виключно в новому стані, то тепер покупцям також доступні і офіційно відновлені моделі, які коштують на 10-20% дешевше, тобто відчутно менше. На вибір покупців доступи майже всі забарвлення – чорне, глянцеве чорне (iPhone 7), золоте, рожеве і сріблясте (iPhone 7).

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: