Підписка на YouTube TV подорожчала на 25%

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цьому тижні щомісячна вартість онлайн-сервісу YouTube TV була збільшена на 25%, до 49,99 доларів (1 340 грн.). При цьому в список доступних передплатникам каналів додалися Discovery, Animal Planet, TLC і інші канали, так що їх загальне число перевищило 70.

Передбачається, що збільшення числа каналів дозволить YouTube TV краще конкурувати з іншими подібними сервісами, включаючи Sling TV (Dish Network), DirecTV Now (AT&T) і Hulu.

Джерело зазначає, що це вже друге підвищення цін на YouTube TV. Нагадаємо, починаючи роботу два роки тому, сервіс пропонував близько 40 каналів і необмежений хмарний простір за 35 доларів на місяць (940 грн.). У лютому минулого року ціна підписки була збільшена до 40 доларів (1 070 грн.).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для порівняння: Hulu пропонує близько 60 каналів за 44,99 доларів на місяць (1 200 грн.), а доступ до бібліотеки шоу-програм і фільмів коштує додатково 5,99 доларів на місяць (160 грн.).

Нова ціна вступила в силу з 10 квітня, якщо говорити про нових передплатників. На існуючих користувачів вона пошириться з 13 травня.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.