На радість фанатам: потоковий відеосверис Disney + стартує в листопаді з ціною всього 7 доларів на місяць

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в листопаді ми дізналися про потоковий відеосервіс Disney+, який буде запущений в 2019 році. Насправді перша інформація про нього з’явилася ще в 2017 році, але лише минулої осені з’явилися подробиці.

Тепер же Disney+ розсекречений майже повністю, включаючи ціни. Отже, запустять сервіс 12 листопада поточного року. Щомісячна підписка обійдеться всього в 7 доларів (190 грн.), а річна-в 70 доларів (1 900 грн.).

І якщо для когось Disney — це досі тільки дитячі мультики, то варто відзначити, що це зовсім не так. Досить сказати, що Marvel Entertainment, останнє десятиліття перекидує лопатою гроші на фільмах про супергероїв, належить Disney.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цілому сервіс буде включати п’ять тематичних розділів: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars і National Geographic. Весь контент буде доступний для скачування і перегляду в автономному режимі, крім того, обіцяють 4K HDR там, де це буде підтримуватися.

Для Disney+ вже створюють кілька проектів, включаючи серіали про персонажів «Месників»: Соколине око і Зимовий солдат. Раніше також були чутки про серіал про Локі і декількох проектах у всесвіті Star Wars. Крім того, на старті в сервісі нібито буде доступно близько 500 фільмів, що вже вийшли,  і 7000 різних епізодів серіалів і шоу. В цілому, навряд чи варто сумніватися в тому, що Disney+ знайде, чим зацікавити масового глядача.

Компанія зазначила, що сервіс буде доступний як на ПК і смартфонах, так і на інших пристроях, включаючи розумні телевізори. Disney вже уклала контракти з Sony і Roku.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.