Головна особливість Samsung Galaxy Note 10 вразила всіх

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

6 квітня 2019 року, видання The Ball повідомило про те, що головна особливість Samsung Galaxy Note 10 повалить всіх в шок, а дозволить вона мобільного пристрою отримати знання найкращого в світі смартфона за якістю фотографій, обійшовши навіть Huawei P30 Pro. Як вдалося з’ясувати, новинка отримає чотири камери на тильній кришці, тобто число об’єктивів виявиться вкрай великим. За рахунок цього мобільний пристрій запропонує всім користувачам 5-кратний оптичний зум без втрати якості.

Смартфон Samsung Galaxy Note 10, крім передової оптики, зможе похвалитися стилусом і деякими іншими особливостями, однією з яких стане передове технічне оснащення. Є відомості про те, що базова модель флагмана отримає 10 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної пам’яті, тоді як просунутій приписують відразу 12 ГБ ОЗУ і 1 ТБ ПЗУ, тобто неймовірно багато місця, яке навряд чи комусь вдасться повністю заповнити, але зате карти пам’яті точно не буде потрібно.

Джерело запевняє, що новинка отримає 6,75-дюймовий Dynamic AMOLED-екран з роздільною здатністю 3K +, причому в дисплей виявиться вбудований ультразвуковий сканер відбитків пальців. Також є відомості про те, що флагман Samsung Galaxy Note 10 зможе похвалитися фронтальною камерою з підтримкою повноцінного 3D-сканера особи, а якщо це так, то новинці вдасться почати повноцінно конкурувати з системою сканування особи Face ID, яку Apple використовує зараз в чотирьох своїх смартфонах , а також двох планшетах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.