Samsung Galaxy S8 дуже сильно впав в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційні продажі даного телефону в Україні стартували в першій половині 2017 року, а купити тоді початкову конфігурацію Samsung Galaxy S8 можна було за 25 – 30 тис. грн., тобто за досить велику суму грошей. Проте, на радість мільйонів людей, які мріяли про цей смартфон, тепер купити його можна більш ніж удвічі дешевше, тому як він сильно впав в ціні. Відтепер придбати даний апарат можна менше 10 000 гривень, тобто за дійсно привабливою ціною.

За таку суму грошей даний флагман продають десятки торгових точок на території України, а пропонують вони цілих п’ять колірних рішень на вибір. Смартфон Samsung Galaxy S8 може похвалитися модулем NFC для роботи з платіжними системами Samsung Pay і Google Pay, а також корпусом зі скла Corning Gorilla Glass 5, причому є навіть захист від води і пилу за стандартом IP68, за рахунок якої мобільний пристрій можна занурювати під воду на глибину до одного метра, але не більше ніж на одну годину.

Смартфон Samsung Galaxy S8, будучи флагманом, оснащений 5,8-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +), восьмиядерним процесором Exynos 8895 з тактовою частотою 2,3 ГГц, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті, графічним прискорювачем Mali-G71 MP20, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників, а також акумуляторною батареєю ємністю 3000 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки Fast Charge. Також в телефоні не обійшлося без одинарної 12 Мп основної і 8 Мп фронтальної камери, а також, крім того, сканера відбитків пальців на тильній кришці. Придбати смартфон можна за посиланням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.