Mozilla випустила нову версію Firefox — спеціально для iPad

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Mozilla представила спеціальну версію браузера Firefox, оптимізовану для планшетів iPad.

Нова версія більше схожа на настільну. В першу чергу, тут є режим розділеного екрану. Тобто в одній половині ви можете відкрити браузер, в іншій — ще один додаток. Наприклад, якого-небудь сайту, а для входу на нього перетягнути логін і пароль з програми Firefox Lockbox.

Вкладки відображаються у вигляді плиток. А натиснувши на іконку в лівому нижньому кутку браузера, можна відкрити приватний перегляд.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також браузер розпізнає стандартні поєднання клавіш, якщо до iPad підключена зовнішня клавіатура. Крім того, вкладками можна ділитися між пристроями — для цього просто треба синхронізуватися з обліковим записом Firefox. Не забули і про темну тему.

«Ми знаємо, що iPad — це не просто велика версія iPhone. Ви використовуєте їх по-різному, вони потрібні вам для різних речей. Тому замість того, щоб просто збільшити версію нашого браузера для iOS, ми зробили спеціальний Firefox для iPad», — розповіли в Mozilla.

Firefox для iPad можна скачати в App Store. Звичайно, повністю замінити Safari на Firefox не можна, але можна встановити його в якості браузера за замовчуванням через Microsoft Outlook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.