CD Projekt Red: завдання в “Cyberpunk 2077″ будуть більш різноманітними, ніж в ” Відьмак 3»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники CD Projekt Red продовжують дражнити подробицями “Cyberpunk 2077”. В подкасті німецького порталу GameStar дизайнер квестів Філіп Вебер розповів, що завдання в грі будуть більш різноманітними, ніж в попередній роботі, «Відьмак 3».

Як приклад наводиться конкретна місія, в якій неігрові персонажі вимагають гравця здати зброю. Розробники повинні сконструювати етап таким чином, щоб надати кілька варіантів виконання мети людині, яка відмовиться роззброюватися і наполягає увійти всередину об’єкта з цілим арсеналом на поясі.

Розробники відзначають: в “Cyberpunk 2077” наш вибір в різних місіях повинен бути логічним і мати сенс в контексті всього сюжету. Звертається увага, що один елемент ігрового процесу не стане центральним у безлічі завдань, як було в “дикому полюванні”, де майже завжди потрібно використовувати відьмаче чуття.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На форумі Reddit Вебер додав, що конструктор завдань пропонує різні нові можливості. Приміром, у класу Мережевики (Netrunners – киберковбои-хакери) є інші способи (в деяких випадках від трьох до п’яти) завершити місію або вирішити проблему всередині неї. Це робить процес проектування більш складним, але геймплей набагато цікавішим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.