Чутки: Valve розробляла Half-Life Tactics для Nintendo Switch

YouTube-канал Valve News Network розкопав цікаву історію про те, як компанія Valve хотіла зробити тактичну стратегію для консолі Nintendo Switch.

Нібито в середині жовтня 2016 року Nintendo звернулася до Valve з метою показати «гібридну» консоль і запропонувати компанії Гейба Ньюелла зробити ексклюзивний проект для нового пристрою. Оскільки Nintendo була готова вкладати в просування Switch великі гроші, компанії хотілося побачити проект у всесвіті Half-Life.

Switch вразив Valve, і почалося опрацювання концептів проекту, який використовував би особливості нової консолі. Valve мала намір зробити тактичну стратегію в реальному часі з видом зверху під назвою Half-Life Tactics. Однак, за чутками, концепція постійно змінювалася, а проект перетворювався то в покрокову тактику, то в щось схоже на рольову гру.

Дія “тривалого тренування” розгорталася на базі Black Mesa, але кампанія розповідала про “Семигодинну війну”. В Half-Life Tactics можна було б грати за вчених або повстанців, причому в кожній з двох фракцій була б своя сюжетна лінія. Гордон Фрімен з’явився б лише у фіналі кампанії, а деякі персонажі Half-Life 2 на кшталт батька Григорія були б іграбельні. Розробники хотіли додати до фіналу Half-Life Tactics тизер Half-Life 3, але керівники Valve виступили проти.

За даними Valve News Network, проект так і не вийшов за межі стадії опрацювання прототипів. Гру скасували десь у період 2017-2018 років.

Valve News Network зазначає, що Valve нібито нічого і не обіцяла Nintendo, а лише намагалася зрозуміти, що можна зробити з пристроєм від японської компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я