Valve не подобається, що Epic Store копіює дані Steam

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора ми дізналися, що клієнт Epic Games Store копіює файл даних Steam. Epic стверджує, що клієнт не торкається локальної зашифрованої версії файлу поки користувач не вирішить імпортувати список друзів Steam, а після відправляє ідентифікатори друзів на сервери.

Технічний директор Valve Даг Ломбарді заявив, що компанія «вивчає яку інформацію використовує завантажувач Epic з Steam».

“Клієнт Steam локально зберігає такі дані, як список ваших ігор, друзів, токени авторизації (аналогічно інформації, що зберігається в файлах браузера). Це особисті дані користувача, які зберігаються на домашньому комп’ютері і не призначені для використання іншими програмами або завантаження в сторонню службу. Користувачі можуть знайти localconfig.vdf і інші файли конфігурації Steam в каталозі установки свого клієнта Steam і відкрити їх в текстовому редакторі, щоб побачити, які дані містяться в цих файлах. Вони також можуть переглянути дані, пов’язані з їхнім обліковим записом Steam за посиланням”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ломбарді вважає, що клієнт Epic Store не повинен чіпати чужий файл. Не виключено, що в майбутньому Valve зашифрує локальні дані, щоб запобігти їх копіювання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.