Xiaomi Mi 8 сильно впав в ціні до мінімального рівня

Ще в другій половині літа 2018 року в продаж надійшов флагманський смартфон Xiaomi Mi 8, який отримав топове технічне оснащення і безліч інших особливостей, ставши популярним серед покупців. Українці активно купували його навіть не дивлячись на підвищений цінник, віддаючи досить велику суму грошей за сертифіковану модель, здатну похвалитися наявністю офіційної гарантії від виробника, а також прошивкою з вбудованим в неї мовою.

Купити Xiaomi Mi 8 в офіційному онлайн-магазині пропонували за 14 – 15 тисяч гривень, тобто за досить велику суму, дозволити собі віддати яку можуть не всі. На радість всіх, після презентації нової моделі, торішній флагман сильно впав в ціні до мінімального рівня, ставши набагато дешевшим і доступнішим для покупки, ніж будь-коли раніше. Вже зараз придбати цей апарат в десятках магазинів на території України пропонують всього за 10 000 гривень.

При цьому на вибір доступні чорне, біле, золотисте і синє забарвлення, у всіх з яких Xiaomi Mi 8 виглядає стильно і ефектно. За зниженою ціною мобільний пристрій топового рівня продають зовсім не на честь якоїсь події або в рамках розпродажу, а на постійній основі. Цінник флагмана так сильно знизився через сильну конкуренцію, адже всі магазини ведуть боротьбу за покупця. Головне враховувати, що потрібно купувати модель з модулем NFC, щоб була можливість використовувати платіжну систему Google Pay, яка працює в Україні та інших країнах світу за межами Китаю.

Мобільний пристрій може похвалитися 6,21-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм, сканером відбитків пальців на тильній кришці, подвійною основною (12 Мп + 12 Мп) і 20 Мп фронтальною камерами, роз’ємом USB Type-C, восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 630, модемом X20 LTE з підтримкою швидкості передачі даних до 1,2 Гбіт / с, 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті, підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами, а також акумулятором ємністю 3400 мАг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 4.0+.

Розміри корпусу смартфона становлять 154.9 x 74.8 x 7.6 мм, тоді як важить він 175 грамів, тому користуватися ним однією рукою буде не дуже комфортно. Придбати смартфон можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.