Categories: Інтернет

Samsung Galaxy Note 9 продають за рекордно низькою ціною

Share

Зараз на ринку можна зустріти багато різних моделей мобільних пристроїв, а один з кращих серед таких надійшло в продаж в першій половині вересня минулого року. Йдеться звичайно ж про Samsung Galaxy Note 9, тобто такий смартфон, який оснащений стилус S Pen, що дозволяє використовувати флагманський телефон навіть для вирішення складних професійних завдань, на кшталт створення схематичних креслень і начерків. Даний смартфон абсолютно точно став би хітом серед покупців, та тільки ось цьому перешкодила надто висока ціна.

Справа в тому, що офіційне представництво бренду в Україні оцінило смартфон Samsung Galaxy Note 9 в цілих 30 000 гривень, тобто в величезну суму грошей, дозволити собі віддати яку виявилися готові далеко не всі. Втім, з тих пір ситуація в корені змінилася, а сам флагман колосально звалився в ціні, в результаті чого вже зараз його можна придбати за 20 000 гривень, тобто набагато дешевше, ніж будь-коли раніше. За зниженою ціною його продає зовсім не якийсь один магазин, а відразу кілька десятків таких.

Вони пропонують на вибір чорне, синє забарвлення, а також ще кілька. У базовій версії даний телефон оснащений 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, а збільшити обсяг вбудованої пам’яті можна шляхом установки карт пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ включно, причому такі вже зараз є у продажу. В іншому, Samsung Galaxy Note 9 оснащений 6,4-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +), а також восьмиядерним процесором Exynos 9810 з тактовою частотою 2,7 ГГц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В іншому, смартфон здатний похвалитися подвійною основною (12 Мп + 12 Мп) і 8 Мп фронтальною камерами, графічним прискорювачем Mali-G72 MP18, захисним склом Corning Gorilla Glass 5, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки Fast Charge. Габарити корпусу мобільного пристрою становлять 161.9 x 76.4 x 8.8 мм, тоді як важить весь апарат всього 201 грам. Корпус захищений від води і пилу за стандартом IP68, що дозволяє використовувати смартфон навіть в басейні, але обов’язково з прісною водою. Придбати смартфон можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Смартфони з технологією eSIM 2024: віртуальна сім-картка, як користуватися

    Сучасна технологія eSIM спрощує процес підключення до мобільного зв'язку та відкриває нові можливості для різних…

    06.05.2024

    Японці протестували перший у світі 6G-девайс: у 10 разів швидший, ніж 5G

    Над проектом 6G-пристрою одночасно працювали такі компанії, як NEC Corporation, Fujitsu, DOCOMO та NTT. На…

    06.05.2024

    У мережу злили перші подробиці про флагман Xiaomi 15 Pro

    Перше, на що звернуло увагу джерело, так це на те, що Xiaomi 15 Pro отримає…

    06.05.2024

    «Розкладачку» Motorola Razr 50 Ultra показали наживо до анонсу

    Майбутній доладний телефон Motorola Razr 50 Ultra, схоже, близький до випуску, оскільки в мережі з'явилися…

    06.05.2024

    Rabbit R1 – головні недоліки і переваги “унікального” смартфона

    "Передбачається, що це більш простий компаньйон для мого телефону, проте R1 часто говорить мені використовувати…

    06.05.2024

    Чому смарт-кільця зараз є марними

    Поява про «розумних кілець» стає черговим модним цифровим трендом. Виробникам потрібно щось випускати, а новий…

    06.05.2024