У WhatsApp з’явилася функція перегляду повідомлень по відбитку пальця

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В найближчому майбутньому користувачі популярної системи миттєвого обміну повідомленнями WhatsApp отримають додатковий спосіб захисту особистих повідомлень, який приховає листування від цікавих очей інших користувачів, навіть якщо у їхніх в руках опиниться вже розблокований смартфон.

Після невеликої святкової перерви команда розробників WhatsApp повернулася до покращення роботи месенджера, плануючи найближчим часом додасть в нього важливий засіб захисту персональних даних.

У компанії підтвердили, що вже в бета-версії WhatsApp 2.19.3, яка вийде найближчим часом, з’явиться опціональна можливість аутентифікації користувача за відбитком пальця. Розробники заявили, що дане нововведення дозволить зробити месенджер ще більш безпечним і захищеним, а повідомлення будуть показані тільки після того, як користувач підтвердить свою особистість відбитком пальців. Ще раз звертаємо вашу увагу, що можливість буде опціональною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нововведення буде працювати на смартфонах з Android Marshmallow і більш новими версіями цієї ОС, які оснащені дактилоскопічними датчиками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.