Microsoft випустила нову Windows 95, але є великий нюанс

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лічені години тому, 14 грудня, компанія Microsoft випустила нову Windows 95, але є один великий нюанс. Справа в тому, що на цей раз мова йде вже не про операційну систему, на жаль, а про щось набагато більш просте. Спеціально до Різдва американська корпорація вирішила запустити в продаж фірмові светри з символікою легендарної операційної системи, і так, не такого чекали мільйони фанатів по всьому світу.

За словами компанії Microsoft, вона прийняла рішення запустити в продаж обмежену партію своїх фірмових светрів з символікою Windows 95. Вони, як запевняє вона сама, мають «неймовірний дизайн». Втім, жителі США гарантовано будуть їх активно купувати, тому як в даній країні світу існує традиція дарувати один одному на Різдво светри з найнеймовірнішими дизайнерськими рішеннями.

Інформація про те, що розробники випустить оновлену версію операційної системи Windows 95 з’явилася не на порожньому місці. У своєму офіційному акаунті в Twitter представники Microsoft використовували слово «softwear», яке дуже схоже на «software». Останнє перекладається як «програмне забезпечення», а ось перша – «м’який одяг». Таким чином, через неуважність, по всьому світу швидко розлетілася новина про те, що американська корпорація збирається випустити нову версію старої операційної системи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб отримати светр від Microsoft з символікою операційної системи Windows 95 необхідно взяти участь в конкурсі репоста, який корпорація вирішила влаштувати для розіграшу обмеженої серії фірмових светрів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.