WhatsApp отримав неймовірну функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видання The Sun повідомляє, що в свіжій тестовій збірці WhatsApp для смартфонів на базі операційних систем Android і iOS є функція, яка, як здається на перший погляд, примусово видаляє додатки. Втім, насправді це звичайно ж не так. Вона лише об’єднує вже відправлені аудіоповідомлення таким чином, щоб їх було зручніше слухати. Тепер, якщо користувач відправить відразу кілька таких одне за іншим, вони будуть об’єднані в одне автоматично.

Таким чином, користувачі зможуть прослухати відразу єдине повідомлення, яке було об’єднано з декількох відправлених одне за іншим, причому відтворення буде в правильному порядку, тобто від старого повідомлення до більш нового. Щоб скористатися новою можливістю буде досить просто натиснути на верхню повідомлення. Слідом за цим, як тільки воно закінчиться, почнеться відтворення наступних. Це дуже зручно, і така можливість вже є в Telegram.

Очікується, що всі користувачі WhatsApp отримають доступ до нової можливості, яка змінює аудіоповідомлення, вже в кінці грудня, як тільки компанія Facebook додасть дане нововведення в фінальний стабільний білд. Втім, користувачі Android і iOS вже зараз можуть його протестувати, просто встановивши тестову збірку додатки. Вона доступна всім учасникам програми бета-тестування, на яку можуть записатися всі користувачі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не можна не помітити, що в 2019 році команда розробників WhatsApp збирається додати в своє фірмове програмне забезпечення багато реклами для простих користувачів, а також послабити систему шифрування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.