Instagram запустив самонавчаємий сервіс з видалення накручених лайків і фолловерів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Соціальна мережа Instagram почала боротьбу з накрученими лайками, передплатниками і коментарями методом активного видалення. Всі лайки і фолловери, отримані за допомогою сторонніх додатків і сервісів для залучення більшої уваги до профілю, будуть видалені через порушення правил співтовариства та умов використання платформи.

Сьогодні, 20 листопада, Instagram оголосив про запуск інструменту модерації з машинним навчанням, який зможе визначити, які облікові записи використовують служби накрутки, і автоматично видаляти лайки, передплатників і коментарі. Всі користувачі, що використовують сторонні додатки для підвищення популярності, будуть повідомлені в Instagram про те, що фейкові лайки і фолловери підлягають видаленню. Їм також буде запропоновано змінити свій пароль, у зв’язку з тим, що він вже відомий стороннім додаткам.

Варто відзначити, що на цьому тижні The New York Times повідомила про феномен, відомий як “nanoinfluencers – люди, які нараховують всього 1000 сабскрайберів (часто накручених), які намагаються отримати безкоштовні продукти в обмін на рекламу в Instagram.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з прес-релізом компанії, платформа планує вжити додаткові заходи проти підробленої діяльності для збільшення популярності в найближчі тижні.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.