Перед Чорною П’ятницею смартфон Moto X4 Prime Exclusive Еdition отримав велику знижку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Amazon пообіцяла сім захоплюючих днів пропозицій до Чорної П’ятниці на минулому тижні, з тисячами масивних знижок, що розширюються на продукти з усіх категорій електронної комерції до 23 листопада, і дійсно, вже практично неможливо відслідити усі гарячі пропозиції.

Звичайно, деякі угоди занадто гарні, щоб пропустити або ігнорувати, і члени Amazon Prime будуть в захваті від того, що цфна вже доступного Moto X4 буде знижена до $179.99 (5 000 гривень). Вже стало зрозуміло, що це нова рекордно низька ціна для більш ніж респектабельного телефону на Android, випущеного трохи більше року тому.

Раніше ексклюзивний варіант Pri me був доступний за $200 (5 500 гривень), що саме по собі було схоже на крадіжку, в той час як Motorola в даний час продає “стандартну” модель Moto X4 за $229,99 (близько 6 400 гривень) і вище.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ви можете вибрати між “Super Black” і “Sterling Blue” варіантами кольору прямо зараз за 180 баксів, обидва з яких підкріплені стандартної 1-річною гарантією, підтримуючи AT&T, T-Mobile, Verizon, Sprint мережи, а також Project Fi активацію.

Ви, очевидно, дивлячись на 32 ГБ конфігурації тут (на 64 гіга ще $300 (8 300 гривень) на як Motorola та Amazon), з гідними технічними характеристиками, включаючи процесор Snapdragon 630, подвійний 12 + 8-мегапіксельна задня камери, а один 16 Мп селфи-шутером, 3 ГБ оперативної пам’яті, води IP68 опір, і “весь день” 3,000 mAh із зарядкою TurboPower.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.