Apple перемогла Huawei і Samsung на найбільшій розпродажі від Alibaba в Китаї

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Китаї завершився найбільший розпродаж «11.11», організована інтернет-гігантом Alibaba. Згідно з інформацією журналістів AppleInsider, iPhone став найбільш затребуваним серед всіх смартфонів, що представляють компанії-конкуренти.

За повідомленнями видання, Apple зайняла перше місце по продажах смартфонів на розпродажі Alibaba, яка пройшла в Китаю 11 листопада 2018 року. Друге і третє місце зайняли Huawei і Xiaomi. Точна кількість проданих мобільних девайсів на даний момент невідомо.

Всього за добу інтернет-магазин Alibaba продав товари на загальну суму майже в 31 мільярд доларів. Всі вони були куплені користувачами з 230 країн. Прибуток Apple в рамках розпродажу в Китаї зросла на 62 відсотки, залишивши далеко позаду Samsung, Huawei і Xiaomi, незважаючи на те, що вони пропонували куди більш широкий і доступний за ціною асортимент мобільних пристроїв. Їх прибуток збільшився на 17, 8 і 3 відсотки відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що шопінг-фестиваль «11.11» щорічно проводиться великим інтернет-магазином Alibaba. У ньому можуть взяти участь жителі всіх країн, а куплені ними товари будуть доставлені поштою. У 2018 році Alibaba вдалося побити власний рекорд продажів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.