Instagram оголосив війну хамам

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Тепер соцмережа навчиться визначати буллінг.

Соціальна мережа Instagram заявила про те, що запускає механізм, заснований на машинному навчанні, який дозволить їй виявляти буллінг на фотографіях і підписи до них. Після цього посиланнями на образливий пост займуться живі фахівці.

Представники соціальної мережі заявили про те, що технологія може виявити знущання і переслідування, такі як напади на зовнішній вигляд або характер людини і загрози для чийогось благополуччя або здоров’я. Тепер соцмережа хоче стати більш толерантною для користувачів, щоб мережею могли користуватися абсолютно всі користувачі.

Наприклад, штучний інтелект буде визначати зображення, на яких одна людина порівнюється з іншим в негативному ключі, викликаючи негативні емоції у користувачів мережі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Разом з тим, що ще може визначити цей механізм, на даний момент неясно. Крім того, Instagram представила фільтр, який буде відсівати образливі коментарі до онлайн-трансляції. Раніше соцмережа приховувала негативні коментарі до фотографій, так що про самооцінку користувачів мережі можна не турбуватися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.