Google розіслала запрошення на презентацію Pixel 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У минулий четвер компанія оголосила про розсилку запрошень на спеціальний захід, де представить свої нові пристрої.



Google, ось уже три роки, щоосені проводить презентацію, де показує нові пристрої власного виробництва. Вперше інформація про можливу дату заходу з’явилася ще в серпні, однак зараз компанія заявила, що розсилає офіційні запрошення.

Запрошення виглядає мінімалістично і являє собою з’їжджаючі лінії, що утворюють напис «I <3 NY».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З цього випливає, що, по-перше, захід пройде в Нью-Йорку, по-друге, смайлик «<3», найчастіше позначає сердечко, вказує на анонс третього покоління моделі Pixel. Незважаючи на те, що презентація ще не відбулася, про Pixel 3 і Pixel 3 XL відомо майже все . Його навіть можна було купити, завдяки витоку з заводу виробника Foxconn, про що ми писали.

Презентація розпочнеться 9 жовтня о 17:00 за київським часом і транслюватиметься на Youtube-каналі Made by Google. Крім третього покоління смартфонів компанія може представити нові ноутбуки Pixelbook, які, ймовірно, отримають сканер відбитків пальців і систему розпізнавання осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.